Microsoft Office 2008 Update

Microsoft Office 2008 Update 12.3.6

De bekende kantoorsoftware voor je Mac

VOOR

  • Uitgebreid softwarepakket
  • Erg gebruiksvriendelijk

TEGEN

  • Installatie vergt veel tijd

Excellent
9

Microsoft Office 2008 biedt je een ruime verzameling applicaties voor kantoor of thuis. Met dit pakket maak je documenten, presentaties en spreadsheets. Het is al jaren één van de populairste softwarebundels die je op bijna elke computer terugvindt.

Naast tekstverwerker Word bestaat Microsoft Office 2008 uit presentatieprogramma Powerpoint, werkbladenmaker Excel en de digitale agenda Entourage. Daarnaast krijg je er ook Windows Live Messenger erbij, een chatprogramma. Met deze toepassingen voorziet Office je van alle gemakken. Het pakket is daadwerkelijk uitgebreid, dus houd daarom rekening met een wat langere installatie-tijd.

Een belangrijke nieuwe eigenschap in Microsoft Office 2008 is het lint, wat fungeert als werkbalk. Deze deed bij zijn introductie flink wat stof opwaaien. Veel mensen vonden allerlei functies niet meer terug en waren daarom ontevreden. Echter, wanneer je aan het lint gewend bent geraakt, werkt het beter en overzichtelijker dan de menu's uit de vorige versies. Ben je nog steeds tegen dit controversiële nouveauté, klik dan eens door naar Lotus Symphony of OpenOffice.

Microsoft Office 2008 is een zeer handig pakket en te uitgebreid om hier volledig te behandelen. Het geeft je alle nodige kantoortoepassingen en voegt daardoor echt wat toe. Niet elk Windows-programma werkt optimaal op de Mac maar Microsoft Office 2008 doet dat wel degelijk.

Meeste downloads Kantoorsoftwarepakket voor mac

Meer
Microsoft Office 2008 Update

Download

Microsoft Office 2008 Update 12.3.6

Beoordelingen about Microsoft Office 2008 Update

  • door Anonymous

    Blijft een goed pakket.
    Tja, ik blijf het goed vinden. Nog steeds kan ik alles doen wat ik wil met het Office pa...   Meer